Как пазаруват представителките на различните зодии?

За никога не е тайна, че жените обожават да пазаруват. Но как подхождат представителките на различните зодии, когато се отдават на любимито женско хоби?

Овен

Представителките на зодия Овен знаят точно какво искат. Рядко ще ги видите да се колебаят по време на пазар. Те влизат в магазина и един поглед им е достатъчен, за да преценят харесва ли им нещо или не. Ако пред пробните има дълга опашка, Овните просто грабват дрехата и тръгват към касата. Те са едни от малкото жени-авантюристки, които могат да си купят тоалет, без да го пробват предварително.

Телец

Жените родени под този зодиакален знак обожават да пазаруват. Те могат да обикалят магазините с часове, без да им омръзне. Искрено ви препоръчваме, ако вашата приятелка е зодия Телец, а вие не притежавате безкрайно търпение – не ходете с нея на пазар! Тя ще се разхожда лежерно из магазините и няма да се успокои, докато не види всичко. Може да е тръгнала да си купува панталон, например, но това няма да и попречи да се спре пред магазин, в който се предлагат порцеланови сервизи.

Близнаци

Близнаците са на настроения. Те могат дълго време да пренебрегват любимото занимание на повечето дами, но сетят ли се имат силата да се превърнат в истински вихрушки. Те ще похарчат цялата си заплата, импулсивно ще си купят неща, които въобще не са им необходими, а накрая ще стоварят новопридобитите си вещи в къщи и ще забравят за тях.

Рак

Ако вашата половинка е представителка на зодия Рак и вие е казала, че отива на пазар, не я очаквайте да се прибере скоро. Тя обича да се наслаждава на любимия женски ритуал и нищо не е в състояние да я накара да се разбърза. За нея новите вещи носят истинско удоволствие и винаги са изключително „необходими”. Дамите родени под този знак обичат да си угаждат и докато пазаруват ще спрат да си хапнат някоя вкусотийка, а после ще продължат увлекателното си занимание.

Лъв

Не е тайна Лъвовете, независимо мъже или жени обичат лукса и престижа. Няма да видите Лъвица в евтин магазин. Те обичат луксозните бутици и са истинско бедствие за горките продавачки – ще ги затрупат със своите претенции и капризи и за капак, ако не им хареса може и нищо да не си купят. Не спорете с Лъвиците, те са толкова убедени в собствения си вкус и гледна точка, че без да усетите накрая ще им се извинявате, само и само да се отървете от тях.

Дева

Девата е царицата на разпродажбите. Тя просто не може да устои на изкусителния надпис: „Намаление”. Нейната практична натура често я подлъгва, защото само и само да се възползва от промоциите тя се затрупва с един куп ненужни вещи. Разбира се, те са прилежно прибрани в килера и никога не влизат в употреба.

Везни

Заредете се с търпение, ако тръгнете на пазар с представителка на зодия Везни. Ако най-големия ви кошмар е да ви разкарват часове по магазините, представете си какво е да прекарате тези часове само в един такъв. Защото точно това ще ви се случи. Дамите от зодия Везни трябва да разгледат и да пипнат всичко и навсякъде. Особено обожават козметичните магазини и могат да разглеждат интересните тубички и шишенца безкрайно време.

Скорпион

Скорпионите пазаруват импулсивно и хаотично. Обожават антикварните и пълните със сувенири магазини. Цената няма значение, но ако е по-евтино – по-добре. Скорпионката никога не бърза и обича да пазарува изгодно. Ако предстои намаление, тя търпеливо ще го изчака, за да спести. В домът й можете да видите интересни и нестандартни вещи, които често може да са лично нейно дело.

Стрелец

Стрелците стрелят точно като става въпрос за пазар. Те пълнят бързо пазарската кошница и също толкова бързо плащат и излизат от магазина. Но ако случайно обслужването не им допадне, ще дръпнат дълга лекция на тема добро отношение и етикет на продавачката. Обожават да си правят предварителен списък с покупки.

Козирог

Двете неща, които обичат най-много представителки на зодия Козирог са: ниска цена и качествена стока. Подобна комбинация, обаче трудно се намира и за това много пъти им се налага да обикалят магазините с часове. Много рядко купуват дрехи, които не им харесват. Залагат на известните марки и често си подновяват гардероба.

Водолей

Водолейките са изключително разсеяни. В колкото по-голям магазин влязат, с толкова по-безсмислени вещи ще излязат от него. На всичкото отгоре имат навика да си забравят протмонето вкъщи и да не могат да си заплатят купчината безполезни покупки.

Риби

Рибите се разхождат спокойно из магазините. Те никога не бързат и обичат да се наслаждават на пазаруването. Спират да хапнат или да пийнат кафе и продължават отново. Много често разходките им се оказват безплодни, защото трудно се решават да си купят нещо. За това пък обожават да правят подаръци на роднини и приятели.