“Здрач: Зазоряване – част II” скоро в България

Всичко хубаво си има край и за поредицата „Здрач” той ще настъпи на 16 ноември. Филмът по последната книга от вампирската сага „Зазоряване – част II ” скоро ще зарадва и българските си почитатели.

Време е Едуард и Бела да заживеят щастливо, но не и преди да се изправят пред последното си предизвикателство. Първата част на лентата приключи с превръщането на Бела във вампир. Сега тя и семейство Калън ще търсят съмишленици, които да им помогнат да защитят правото на другия нов член на фамилията – Ренесме да живее.

Ще се появат много нови персонажи с интересни способности, които ще обединят сили, за да предотвратят задаващата се несправедливост. Кланът Волтури се е запътил към Форкс и предстои кървава битка, в която много невинни може да пострадат. Какво се случва, не е тайна за никого, но как е пресъздаден сблъсъка от режисьора Бил Кондон, определено си струва да се види. Разбира се, в главните роли отново са Кристен Стюарт и Робърт Патинсън.

Тейлър Лаутнър за пети пореден път ще се превъплъти в образа на Джейкъб Блек. В този етап на историята той ще насочи погледа си към дъщерята на Бела и ще я „бележи”. По този начин авторката на книгите Стефани Майър е оставила краят отворен, така че феновете все още живеят с надеждата, че техните любими герои може да се появат отново.

Дали това ще се случи не е ясно, но в Интернет преди време „изтече” черновата на новата книга на писателката посветена на вампирите. Тя беше написана от гледна точка на Едуард Калън и така си остана недовършена. Тогава Стефани Майър обяви, че е безкрайно обидена заради кражбата и отказа да я продължи. По-късно тя издаде нова творба – „Скитница”. Книгата няма нищо общо с вампирската сага и е съвсем различно четиво. Изглежда писателката наистина е поставила точка, но това не ни пречи да се насладим на последната част на „Здрач”.

В ролите още ще видим: Майкъл Шийн, Дакота Фанинг, Ашли Грийн, Елизабет Рийсър